Blogia
ventolera

Presentació

Presentació

Us parlaré de les meves experiències a la feina, no se pas quanta gent ho llegirà o si algú ho farà, però la gràcia és escriure-ho.

Treballo al departament comptable d'una empresa d'energia eòlica situada a Barcelona, i fa poc l'empresa va entrar en un grup multinacional molt important. Si amb aquestes dades no en teniu prou per endevinar-ho ...

Les histories que explicaré sorgeixen de la relació entre els diversos departaments de l'empresa amb el meu, sobretot amb la gent que componen els altres departaments. No se perquè, però en totes les empreses el departament comptable, financer, econòmic (digueu-li com vulgueu) està mal vist. En els models d'estructura empresarial esta dins el segment "Staff", juntament amb el serveis generals: manteniment i neteja. De fet és una mica el que fem: som el filtre dels altres departaments, netegem les cagad(...) dels altres departaments. I es que ningú no se n’adona: totes les transaccions d'una empresa amb el seu entorn ( proveïdors, clients, competidors, etc) s'acaben convertint en transaccions monetàries, i qui controla els diners ? El departament comptable. És a dir, que tard o d'hora ens assabentem de tot.

Un altre tema és la "radio macuto": a dins l'empresa hi ha més comunicació via "coti" que no pas comunicació oficial ... vaja, com a tot arreu !

0 comentarios